Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet

31 JAN 2020 09:51
Nu Ligger Projektstöd IF ute! Ni kan nu söka under ett stärkt ledarskap.
  • Skapad: 31 JAN 2020 09:51

1 Ett stärkt ledarskap:

Vill din förening utbilda ledare eller styrelsen? I form av Steg 1,2,3 utbildning, domarutbildning, Funktionärskurs, andra förbunds utbildningar samt ta in en föreläsare som utbildar i ett relevant ämne?

Då är detta idrottslyft perfekt för just din förening! Idrottsmedlet ska gå till utbildningskostnader.

Exempel på detta är STF:s egna utbildningar, SISU-utbildningar. 

Detta redovisas sedan på föreningens utbildningssida i IdrottOnline. Redovisas i återrapporten med kvitton/offert och bilder från aktiviteten.

 2. En ny syn på träning och tävling:

Möjlighet att bjuda in en inspiratör för att föreläsa om hur föreningen kan utveckla nya tränings- och tävlingsformer. Föreningen skapar sedan en handlingsplan och processarbete för att tillämpa detta i verksamheten.

Ni ber idrottslyftsansvarig eller SISU-df i ert område om tips på föreläsare. Redovisas i återrapporten med kvitton/offert och bilder från aktiviteten. Dessa träffar ska redovisas i föreningens utbildningssida på IdrottOnline.

3 Prova-på/Integrationsprojekt

Ett sätt att bygga engagemang och att skaffa nya medlemmar till klubben kan vara att genomföra verksamhet på lov för skolungdomar. Det kommer att kräva insatser från ett antal personer i föreningen och är ett utmärkt sätt att slussa in nya ledare och att ge ungdomar chansen att träna andra ungdomar. Det ger förhoppningsvis nya medlemmar också som på sikt kanske vill ”betala tillbaka” genom att göra liknande insatser.

Redovisas i återrapporten med kvitton/offert och bilder från aktiviteten. Deltagande på grundutbildningen för tränare ska även redovisas i återrapporten

 

4. Parasport

Personer med särskilda behov behöver få utrymme i vår verksamhet. Parasport utgår från individuella möjligheter till fysiska aktiviteter och har som avsikt att skapa sunda vanor vad gäller regelbunden träning samt möjlighet för den aktiva att känna tillhörighet i en klubb och i en träningsgrupp. Stor vikt läggs för att få en verksamhet som passar allas förmågor som är på lagom nivå och under roliga tillrättalagda former. 

Skribent: Helena Havlund
E-post: Adressen Gömd

 Stockholms Tyngdlyftningsförbund på Facebook  Stockholms TyngdlyftningsFörbund på Instagram

 

Registerutdrag
Lathund & Blankett:

Lathund registerutdrag     

 

 

Hjälp oss

Vi behöver din hjälp att få en levande webb med nyheter från distriket. Har du nåt spännade på gång i din klubb eller ett tips om en nyhet i distriket,  e-posta oss på This is a mailto link. Skicka gärna bilder och filmer. 

 


Patricia vann Sveriges första EM-guld 69 år!

Patricias stöt på 131 kg blev både svenskt och nordiskt rekord medan 231 totalt blev svenskt rekord. Stöten på 131 kg är det mesta som en nordisk damlyftare någonsin gjort.

Postadress:
Stockholms TF
Daniel Selander, Paviljongvägen 10
132 40 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: +46708148894
E-post: hej@stockholmtyngdly...

Se all info