Hoppa till sidans innehåll

Tre silvermedaljer till Patricia i Rome 2020 Weightlifting World Cup

31 JAN 2020 10:49
Årets första tävling är avklarad för Patricia
  • Uppdaterad: 31 JAN 2020 10:49

Patricia Strenius Nordic AK åkte ner till Rom på årets första tävling som ensam reprensentant för Sverige. Patricia satte samtliga ryck och de två första stötarna. Hon gjorde ett tappert försök på 133 kg med en vänster armbåge hon inte riktigt fick kontroll över. Det slutade med resultatet 104/130/234 och tre fina silver medaljer. Nu ser hon fram emot EM i Moskva om två månader. 

Visa det här inlägget på Instagram

Asså tack alla som hejar och följer mig! Ni är fantastiska. Igår tävlade jag i Rom, det gick bra inte fullt super super bra men bra. Jag fick med mig 104/130. 5/6 godkända lyft. Silver rakt igenom. Jag har haft en period som varit riktigt tuff, både mentalt och träningsmässigt. Det har varit en sjukt jobbig period att ha en svacka i, stressen över det gör att det mentalt också blir jobbigt och jag har avslutat rätt många träningspass i frustration och tårar. Så att igår kliva upp och tävla och övertyga mig själv om att jag är bra(!) och kan det här kändes skönt. Kände mig rätt stark också 🙂. Så jag ser verkligen fram emot lite dryga två månader av förberedelser inför EM2020!

Ett inlägg delat av Patricia Strenius (@strenius)

Skribent: Helena Havlund
E-post: Adressen Gömd

 Stockholms Tyngdlyftningsförbund på Facebook  Stockholms TyngdlyftningsFörbund på Instagram

 

Registerutdrag
Lathund & Blankett:

Lathund registerutdrag     

 

 

Hjälp oss

Vi behöver din hjälp att få en levande webb med nyheter från distriket. Har du nåt spännade på gång i din klubb eller ett tips om en nyhet i distriket,  e-posta oss på This is a mailto link. Skicka gärna bilder och filmer. 

 


Patricia vann Sveriges första EM-guld 69 år!

Patricias stöt på 131 kg blev både svenskt och nordiskt rekord medan 231 totalt blev svenskt rekord. Stöten på 131 kg är det mesta som en nordisk damlyftare någonsin gjort.

Postadress:
Stockholms TF
Daniel Selander, Paviljongvägen 10
132 40 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: +46708148894
E-post: hej@stockholmtyngdly...

Se all info