Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från STF


Hur ska vi arbeta med föreningsutveckling inom svensk tyngdlyftning i framtiden? Om du är intresserad att vara den som driver och ansvarar för att skapa en lösning på den frågan så ska du kontakta oss i dag!
 
De fyra åtta lagen i respektive Elitserie skulle mötas i semifinaler i samband med fjärde omgången av Allsvenska serien. Tyvärr har flera lag lämnat walkover. Så här kommer semifinalerna att arrangeras.
 
Nu är det dags för de distrikt och/eller föreningar som inte gjort det att anmäla intresse att arrangera SM-tävlingar 2023.
 
73 ungdomar, 44 flickor och 29 pojkar, kommer i helgen att deltaga på årets ungdoms-SM.
 
Tävlingskommittén har tagit fram förslag på en preliminär kalender för 2023 års tävlingar.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse gick under sitt möte den 3 september igenom och beslutade om uppdateringar för den delegationsordning som gäller för organisationen.
 
Här är laget som åker till Garðabær på Island för att tävla den 11-13 november.
 
Elitidrottsstipendiet är ett samarbete mellan RF och Svenska Spel och ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. Utdelandet sker i samarbete med specialidrottsförbunden.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet vill påminna alla föreningar som ännu inte gjort det att söka återstartsbidraget. Syftet är att säkerställa att föreningen ges möjlighet att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets styrelse beslutade på sitt senaste möte att ge Landskrona AK arrangörskapet för det mästerskap som ska arrangeras i Sverige nästa år.  
 
Elitseriens sista omgång är semifinaler där vinnarna kvalar in till lag-SM den 19 november i Borlänge. Så här ser semifinalerna på dam- och herrsidan ut.
 
Hur ska vi arbeta med föreningsutveckling inom svensk tyngdlyftning i framtiden? Om du är intresserad att vara den som driver och ansvarar för att skapa en lösning på den frågan så ska du kontakta oss i dag!
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets generalsekreterare (GS) Sebastian Nurmi berättar här om vad som hänt och är på gång inom svensk tyngdlyftning.
 
Nu ges Svenska Tyngdlyftningsförbunden alla distriktsförbund (SDF) möjlighet att söka återstartsstöd för att hjälpa föreningarna att rekrytera, återrekrytera och behålla medlemmar.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets ordförande Joakim Eriksson sammanfattar här styrelsemötet lördagen den 3 september i Stockholm.
 

 

Stockholms Tyngdlyftningsförbund på Facebook  Stockholms TyngdlyftningsFörbund på Instagram

 

Registerutdrag
Lathund & Blankett:

Lathund registerutdrag     

 

 

Hjälp oss

Vi behöver din hjälp att få en levande webb med nyheter från distriket. Har du nåt spännade på gång i din klubb eller ett tips om en nyhet i distriket,  e-posta oss på hej@stockholmtyngdlyftning.se. Skicka gärna bilder och filmer. 

 


Patricia vann Sveriges första EM-guld 69 år!

Patricias stöt på 131 kg blev både svenskt och nordiskt rekord medan 231 totalt blev svenskt rekord. Stöten på 131 kg är det mesta som en nordisk damlyftare någonsin gjort.

Postadress:
Stockholms TF
Daniel Selander, Paviljongvägen 10
132 40 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: +46708148894
E-post: hej@stockholmtyngdly...

Se all info